0
Domaći fudbal

Posle Hulka i Vitsela, na meti i Mićko

Zenit želi Srđana Mijailovića?

Objavljeno: 06.09.12 u 22:34

Ekipa iz Sankt Petersburga koja je potrošila neverovatan novac pred kraj prelaznog roka dovodeći zvezde evropskog fudbala (Hulk, Vitsel, zainteresovani su i za usluge Nanija), nudi za mladog univerzalca Crvene zvezde 4 miliona evra, a ukoliko dogovor bude postignut on bi se preselio u Zenit na kraju sezone.
Naime, italijanski stručnjak na klupi Zneita Lučano Spaleti dobio je informacije iz Italije da 18-godišnji fudbaler poseduje veliki potencijal i da bi u budućnosti bio veoma koristan. Ovakav dogovor bi Zvezdi odgovarao jer bi dobila solidnu finansijsku inekciju, i ako se u vidu ima činjenica da je u novom ugovoru Srđana Mijailovića predviđeno da obeštećenje za talentovanog vezistu iznosi 2 miliona evra. Crveno beli bi ostali bez još jednog mladog talentovanog igrača koji nije stigao da pokaže sav svoj raskošan talenat u domaćem fudbalu. Mijailović je debitovao za prvi tim pre godinu i po dana i dobrim partijama se ustalio u prvih jedanaest. Selektor Srbije Siniša Mihajlović je takođe prepoznao kvalitete mladog fudbalera i ukazao mu šansu da se dokaže i u reprezentaciji svoje zemlje.
Da li će Mićko ostati još koju godinu u srpskom fudbalu pokazaće vreme, ali je sigurno da teška finansijska situacija u klubu ne razume želje navijača Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter