1
Evropske lige

Podolski oduševljen saigračem iz arsenala

Poldi voli s Kazorlom

Objavljeno: 06.09.12 u 19:48

Lukas Podolski je stigao na pripreme reprezentacije Nemake, a tamošnje novinare zanimalo je ko ga je od novih saigrača u Arsenalu oduševio.
„Obožavam Arsenalov stil igre i Santija Kazorlu. Volim kako igra, sa jednim ili dva dodira. On je meni asistirao za prvi gol protiv Liverpula, ja njemu za drugi. Sjajno se slažemo. Ali tek je prošlo tri kola u premijer ligi, dug put je pred nama.“
Podolski se odmah uklopio u sistem igre Arsena Vengera, a iako i na Emirejtsu igra po levom krilu kaže da se dosta razliku igra tobdžija od igre pancera.
„Jednostavno je drugačije. U Arsenalu je to mesto rezervisano za igrača koji će ulaziti u sredinu i odigravati sa Santijem, Dijabijem ili Artetom, ili čak menjati stranu. U reprezentaciji je drugačije.“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Poldi voli s Kazorlom | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Your web site provides a good deal of distinctive insights and info. I haven’t actually imagined about it like that.
    aMrxMoWark

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter