0
Evropske lige

Ispovest „Jedinog“

Podrazumevani veb mesta Jelena Kovalski
Objavljeno: 06.09.12 u 14:28

Žoze Murinjo, ili samo proklamovani gospodin Specijalni, a odnedavno i gospodin Jedini, rekao je da je došao u madridski Real kako bi mogao da se suprotstavi Barseloni!
„Govorimo o Barseloni i Real Madridu, dva velika tima. Izaberite bilo koji drugi tim na svetu i dovedite ga u Španiju, verujte mi neće biti među prva dva. Upravo je to razlog zašto sam došao u Real. Nije lako suprotstaviti se Barseloni. Veoma je teško biti uspešan u La Ligi.

Život bi mi bio mnogo lakši u bilo kojoj drugoj ligi. Svaka druga liga gde ne morate da se suprotstavljate Barsi je lakša. Oni su glavni uzrok i zašto je Real sada ovako jak, oni su postavili lestvicu veoma visoko. Barselonina era osvajanja Primere uzastopno je gotova, ali daleko od toga da je njihovom krugu došao kraj. Oni su još uvek veliki tim, baš kao što je i Real“, rekao je Murinjo za AS i na kraju još dodao:
„Rivalstvo između Barselone i Reala je blagoslov za fudbal. Nemam neke podatke, ali sam siguran da je Španski Superkup bio gledaniji od mnogih mečeva Lige šampiona prethodne sezone.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter