0
Auto Moto

Ferari još uvek kontroliše stvari

Objavljeno: 06.09.12 u 13:11

U timu Ferarija veruju da još uvek drže konce u svojim rukama kada je u pitanju mogućnost osvajanja titule u šampionatu F1, iako je na poslednjoj trci Alonso ispao već u prvom krugu, posle sudara koji nije skrivio. Prednost od 40 bodova u odnosu na drugoplasiranog je smanjena na sadašnjih 24, a u ovoj situaciji kada Ferari nema najbrži auto u šampionatu, borba za titulu tek predstoji.

Ipak, glavnokomandujući u timu, Stefano Domenikali nije zabrinut situacijom i veruje da je trka u Belgiji koja je iza njih bila samo loš trkački dan: „Ostavili smo Belgiju iza nas, svesni da je odluka o tituli i dalje u našim rukama. Svi ljudi u Maranelu moraju da daju svoj maksimum kako bi poboljšali automobil jer je takmičenje još uvek otvoreno a mi nismo baš na zadovoljavajućem nivou. Ipak, Alonso je i dalje prvi na tabeli i to je jedino što nas u ovom trenutku interesuje“

Ovog vikenda, Ferari će biti na domaćem terenu jer se vozi trka na Monci, gde će biti pod budnim okom stotina hiljada fanova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter