1
Košarka

A mogao bi sad i da ga pusti da igra malo više

Duda nahvalio Nedovića

Podrazumevani veb mesta Slavisa Burgic
Objavljeno: 06.09.12 u 09:57

Na konferenciji za novinare posle sinoćne pobede selektor Srbije je uputio posebne pohvale mladom igraču Nemanji Nedoviću.

Naime, Nedović je sinoć bio naš ubedljivo najbolji igrač, što i govori skor od 20 poena. Ali nije samo skor u pitanju, Nedović je poene davao tačno kada treba, kada je tim posustao, i kada smo izgledali pogubljeni kao protiv Izraela ili Crne Gore, jednostavno kada je nedostajalo energije. U nekim prodorima je po brzini i odlučnosti podsećao na ranijeg pleja naše reprezentacije Miloša Vujanića.

Elem, evo šta je Duda izjavio:

“Što se same utakmice tiče, Slovaci su zaista bili dosta oslabljeni neigranjem kapitena Gavela. Ne samo što je prvi strelac kvalifikacija, već ima i sjajne procente šuta. Nismo ništa hteli da kalkulišemo, igrali smo sa svih 12 igrača, koji su manje ili više iskoristili ukazanu šansu.

U prvi plan je iskočio Nemanja Nedović, koji je pored talenta, još jednom pokazao kakvu ima energiju i motoriku. Imamo dva dana da se pripremimo za veoma važnu utakmicu u Estoniji“

Duda se takodje osvrnuo na zdravsveno stanje reprezentacije koje, ruku na srce, i nije baš najsrećnije:

“Marko Kešelj je iščašio rame i neće moći da trenira sledećih sedam dana, dok je u sličnoj situaciji i Dejan Musli koji ima velikih problema zbog alergije“

Podsetićemo da je Lučić već neko vreme povredjen, a i Krstić i Erceg su roviti.

E sada, postavlja se pitanje da li je ovo konačno znak da će mladi Nedović dobiti malo veću minutažu u predstojeće dve odlučujuće utakmice. Svima je nama jako poznata istrajnost naših trenera u forsiranju nekih igrača koji su davno, davno, davno odigarli dobre utakmice i doneli pobede, a sada jednostavno nisu na tom nivou.

Dudo, odmori malo Rašića i Tepića, svaka njima čast,ali daj da vidimo šta može ovaj mali.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Duda nahvalio Nedovića | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Thanks for the tips shared on your own blog. Something also important I would like to talk about is that weight loss is not information on going on a dietary fad and trying to get rid of as much weight as you’re able in a few months. The most effective way to lose weight is by taking it bit by bit and obeying some basic guidelines which can assist you to make the most out of your attempt to shed weight. You may know and already be following some tips, but reinforcing know-how never affects.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter