0
Atletika

FOTO: RED COMMUNICATION

LEPE VESTI: Ivana Španović se vraća treninzima!

Objavljeno: 07.10.19 u 15:30

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović uspešno je zalečila povredu, zbog koje je bila sprečena da nastupi na nedavnom Svetskom prvenstvu u atletici u Dohi i od danas počinje sa treninzima.

Sam proces oporavka trajao je mesec i po dana, a Španovićeva je nedavno dobila i zeleno svetlo od svog medicinskog tima na celu sa doktorom Jovanom Ðurovićem za povratak treninzima.

Ivana je simbolično odabrala da se vrati na stazu dan posle završetka Svetskog prvenstva.

Istovremeno najbolja srpska atletičarka i njen trening partner, Strahinja Jovančević najavljuju početak akcije #trenirajsaivanom, koja se ove godine održava u periodu od 7. do 27.oktobra.

– Imam prelepe uspomene od prošle godine kada su u ovoj akciji učestvovale samo devojke. Želja nam je bila da nastavimo sa akcijom i novim idejama. Znamo da je u društvu uvek lakše trenirati, te je tema ovogodišnje akcije „Ko je tvoj najbolji trening partner“. Nadam se još jednom prelepom druženju 2. novembra ovog puta u Beogradu – rekla je Ivana Španović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter