0
Atletika

ATLETIKA: Pobuna pred SP, Nemice se žale da im kamere snimaju grudi i guze!

Objavljeno: 01.10.19 u 15:40

Male kamere postavljene na Svetskom prvenstvo u Kataru, koje imaju mogućnost da snimaju lica atletičara na planetarnoj smotri u Dohu, iznervirale su nemačke atletičarke, koje smatraju da se ova inovacija zloupotrebljava ne bi li se snimli najintimniji delovi tela.

Kako bi gledaocima kraj „malih ekrana“ što bolje dočarali sprinterske trke na Svetskom prvenstvu u Kataru, IAAF postavio je na samom startu male kamere koje takmičarima snimaju lica, ali sprinterka Đina Lakenkemper nije mogla da prećuti.

– Nikad još nisam videla takve startne blokove. Mislim da te kamere uopšte nisu zabavne jer su uperene u gornji deo tela. Sigurna sam da nijedna žena nije bila uključena u njihovo postavljanje – rekla je ona.

Atletski savez Nemačke kontaktirao je IAAF, a svetska federacija reagovala je ekspresno, obećavši da se „nove kamere“ neće koristiti u ženskim disciplinama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter