0
Odbojka

KOVAČ PRED POLUFINALE EP: Jako je teško analizirati Francuze, ali imaju i nedostatke…

Objavljeno: 26.09.19 u 15:10

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač vidi šansu ‘plave čete’ u duelu polufinala Evropskog prvenstva protiv Francuske.

Srbija će u borbi za finale igrati protiv ‘galskih petlova’ u Parizu, što će biti dodatno otežavajuća okolnost.

– Trudimo se da se što bolje spremimo za ovu važnu utakmicu. Za sada ide dobro i nadam se da će tako da se nastavi. Naša igra mora da bude takva da imamo jak servis i dobar blok – rekao je Kovač u najavi utakmice u Parizu.

Selektor Srbije smatra da mnogi bez razloga potcenjuju Francusku, koja je vrlo opasna selekcija, ali kao i svaki tim, ima svoje nedostatke.

Pričamo sve najbolje o Francuskoj jer igra dobro kod kuće. Ali, ima i negativnih kometara koji kažu da više nisu tako dobra reprezentacija jer nisu imali očekivani uspeh prethodnih sezona. Oni su, po mom mišljenju, jedina reprezentacija na svetu koja može da računa uvek na dva prava primača na terenu i to pravi razliku. Veoma su agresivni na servisu. Teško ih je analizirati i igrati protiv njih. Imaju i neke nedostatke, ali o tome ćemo kasnije – kazao je Kovač.

U prvom polufinalu sastaju se Poljska i Slovenija večeras od 20:30h, a Francuska i Srbija će se za finale boriti u petak od 21 sat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter