0
Ostali sportovi

FOTO: Twitter

POVRATAK: Veselin Vujović ponovo na klupi Zagreba

Objavljeno: 24.09.19 u 18:20

Legendarni jugoslovenski rukometaš vratio se na mesto trenerskog uspeha u ekipu Zagreba.

Veselin Vujović ponovo je trener Zagreba. On je sa timom iz Hrvatske potpisao trogodišnji ugovor. Legendarni rukometaš Metaloplastike se vraća ne mesto uspeha gde je radio od 2014. do 2016. godine.

– Zagreb je jedini klub koji je mogao da promeni moju odluku da nemam klub do januara, tačnije do Evropskog prvenstva. Imao sam ponude na stolu iz Poljske, Rumunije i Egipta, ali sam izabrao Zagreb, to je moj klub. Znam da situacija nije laka, ali smatram da se ruka pružena u teškim trenucima pamti mnogo više nego ona u boljim momentima – rekao je Vujović na promociji u prestonici Hrvatske.

Veselin Vujović je Zagreb dva puta doveo do četvrtfinala Lige šampiona. Ove sezone situacija nije sjajna, tim je već zabeležio dva poraza u ‘eliti’.

– Nije katastrofa, imamo šanse da idemo dalje i to je najvažnije. Protivnicu su izuzetnog renomea, ali Zagreb ima potencijal. Sve utakmice koje budemo igrali u našoj ‘Areni’ bićemo favoriti. Čast mi je i zadovoljstvo što sam ponovo deo Zagreba – rekao je legendarni Vujović.

Veselin Vujović je prošle sezone vodio niški Železničar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter