0
Odbojka

SVETSKI KUP: Odbojkašice Srbije izgubile od Ruskinja posle četiri godine

Objavljeno: 22.09.19 u 13:12

Poslednji put Rusija je slavila trijumf protiv Srbije 2015. godine.

 

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Rusije u šestom kolu Svetskog kupa koji se igra u Japanu rezultatom 3:1 (25:16, 20:25, 25:23, 25:16).

Ruskinje su na ovo takmičenje došle u najjačem sastavu, dok su Srpkinje bez nekoliko najboljih igračica i selektora Zorana Terzića posle osvajanja Evropskog prvenstva u Turskoj.

Ruskinje su zasluženo i ubedljivo dobile prvi set, ali su izabranice Aleksandra Vladisavljeva odgovorile u drugom. Potom je u trećem delu sve prelomljeno.

Srbija je imala vođstvo, ali je potom pala u igri i u neizvesnoj završnici je sa dva vezana poena izgubila treći set sa 25:23.

Potom je usledio potpuni pad u četvrtom setu i nisu Srpkinje stigle ni do boda u ovom meču, a Ruskinje su slavile pobedu protiv naših odbojkašica prvi put posle 2015. godine.

Srbija sledeći meč igra protiv Kameruna u ponedeljak od sedam sati ujutru po srednjeevropskom vremenu. Sada ima skor od tri pobede i tri poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter