0
Ostali sportovi

FOTO: Partizan VK

REGIONALNA LIGA: Nakon dosta uzbuđenja Partizan i Zvezda samo do remija!

Objavljeno: 20.09.19 u 21:51

Na startu nove vaterpolo lige na Banjici su se sastali ‘večiti rivali’ Partizan i Crvena zvezda. Posle mnogo uzbuđenja na Banjici i preokreta, nije bilo pobednika 10:10 (po četvrtinama 3:4, 3:0, 2:1, 2:5)

Crveno-beli su dobro otvorili meč i brzo došli do prednosti 2:4. Potom je domaćin serijom 4:0 došao do preokreta i dva gola prednosti na poluvremenu 6:4.

Golovima Aleksandra Radulovića i Alekse Nešića Partizan je u nastavku došao do serije 6:0 i prednosti 8:4. U tom periodu igrači Crvene zvezde nisu uspeli da upute šut u gol protivnika. Partizanov niz prekinuo je Nikola Rađen koji je posle šesnaest minuta postigao gol za crveno-bele.

U poslednjoj četvrtini Zvezda je zahvaljujući dva pogotka Marka Radovića i golom Marka Jankovića prvo smanjila na 9:8, a potom je odlično u napadu crno-belih odgovornost preuzeo Radanović i povisio na 10:8, da bi Janković golom sa peterca smanjio na gol zaostatka. Ponovo je Janković bio strelac u završnici donevši nerešen rezultat 10:10, a ispostavilo se da je to konačan rezultat.

FOTO: Partizan VK

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter