0
Boks

BOKS: Rus onesvestio Amerikanca, Ameri sad kukaju! (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.19 u 10:07

Neverovatan nokaut videli smo na Svetskom amaterskom prvenstvu u boksu, a deblji kraj izvukao je mladi 20-godišnji Amerikanac.

AIBA je donela odluku posle Olimpijskih igara u Riju da profesionalni bokseri mogu da se takmiče u amaterskom boksu i osvoje medalju na najvećoj svetskoj sportskoj smotri. To je dovelo do toga da se u ringu amaterskog šampionata sveta nađu Rus profesionalac Jalolov (25) i Amerikanac Ričard Torez (20).

Već u prvoj rundi snažni Rus je nokautirao Amerikanca, a ovaj je ostao onesvešćen da leži u ringu. Odmah po završetku meča pobunili su se Amerikanci.

– Brutalno je i kriminalno da profesionalni bokser Jalolov se bori za Rusiju na Svetskom prvenstvu amatera. On ima sedam mečeva kao profesionalac i sve je dobio nokautom. Naš Tores ima svega 20 godina – naglasili su Amerikanci.

Podsetimo, Svetsko amatersko prvenstvo u boksu održava se u Rusiji. Pogledajte nokaut ruskog boksera rođenog u Uzbeikistanu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter