0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: Galata je nemoćna pred Brižom, ‘dvojka’ u Pireju

Objavljeno: 18.09.19 u 10:44

Prvi takmičarski dan u Ligi šampiona doneo je nekoliko iznenađenja, a danas slede novi intresantni okršaji i pokušali smo da sckockamo dobitanu kombinaciju.

BRIŽ – GALATASARAJ 1 (1.80)

Belgijanci igraju dobro na domaćoj sceni za razliku od rivala koji se muči i pored dovođenja ekstra pojačanja kojima treba vremena da se uigraju i domaćin je u prednosti.

OLIMPIJAKOS – TOTENHEM 2 (2.00)

Englezi su u naletu posle spakovana četiri gola Kristal Palasu i finalista Lige šampiona želi dobar start u Pireju i očekuje se da imaju kvalitetniji sastav od crveno-belih.

ATLETIKO – JUVENTUS 0 – 2 GOLA (1.60)

Igrali su i prošle sezone dva sjajna meča iz kojih je profitirao Juventus, a na startu nove sezone nema mnogo razloga za rizikovanje i očekuje se megdan sa malim brojem golova.

LEVERKUZEN – LOKOMOTIVA (M) 1 (1.60)

Nemci su pokazali da igraju toplo-hladno i da su isključivo domaća ekipa, koja pred svojim navijačima je posebno ispirisana i imaju priliku da to pokažu protiv rivala iz Moskve.

Ukupna kvota na tiketu je 9.21.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter