1
Odbojka

FOTO: osssrb.org

EP ZA ODBOJKAŠE: Srbija brutalno ‘smečovala’ domaćina i poslala poruku da napada zlato!

Objavljeno: 18.09.19 u 22:18

Odbojkaši Srbije su u četvrtom meču na Evropskom prvenstvu u Antverpenu ostvarili i četvrti trijumf, ovog puta u veoma važnom meču protiv selekcije Belgije.

Fantastičnu igru pružili su izabranici Slobodana Kovača u najbitnijem momentu u grupnoj fazi. Domaćin je pretendovao da pred svojim navijačima osigura prvo mesto i lakšeg rivala u grupi, ali nije se moglo preko furiozne ‘plave čete’.

Srbija je od starta stavila do znanja Belgiji ko je odbojkaška velesila i da ima najviše ambicije na ovogodišnjem Eurovoleju. Iz poena u poena su srpski odbojkaši ‘mleli’ rivala i sa 25:19 su došli do vođstva u setovima.

Možda najviše neizvesnosti bilo je u drugom setu, ali je i taj deo meča pripao ‘orlovima’, ovog puta sa 25:21.

Ni u jednom momentu Kovačevi momci nisu spuštali ‘papučicu sa gasa’ i ubrzo su furioznom igrom došli i do trećeg seta, sa 25:19, čime su obezbedili prvo mesto u grupi pred ulazak u osminu finala.

Srbiji je ostao još jedan meč do tada, protiv poslednjeplasirane ekipe u grupi B, selekcije Austrije. Taj duel igra se u četvrtak uveče od 20:30h.

FOTO: osssrb.org

0
0

1 Komentara

  1. Zasto ovakvi naslovi. I kosarkasima su svi nabili pritisak da moraju da osvoje zlato sad i odbojkašima. Mnogo teže je igrati kad neko ocekuje od tebe mnogo nego kad igraš rasterećen.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter