0
Ostali sportovi

Foto: Jelena Ivanović i Jovana Rakezić.

LEPA MANIFESTACIJA: Novak i Jelena Đokovic otvorili sedmu Drugarijadu

Objavljeno: 16.09.19 u 20:29

Više od 130 mališana iz manje razvijenih sredina, uzrasta od sedam do deset godina, provešće šest dana na Kopaoniku u okviru kampa prijateljstva Drugarijada, koji su danas svečano otvorili Jelena i Novak Đoković.

Od 16. do 21. septembra u različitim aktivnostima organizovanim od strane tima Fondacije Novak Đoković, učestvovaće učenici iz 13 isturenih odeljenja koja se nalaze u selima pri opštinama Sremska Mitrovica, Smederevo, Kragujevac, Aleksinac, Vlasotince i Irig.

Ideja okupljanja je da se mališani, koji nemaju priliku da idu na ekskurzije, upoznaju, provedu vreme zajedno i razvijaju svoje veštine.

“Deca nas uvek podsete šta je sreća i koliko je malo potrebno za iskren osmeh. Igra i druženje su najlepše uspomene iz detinjstva, a tim fondacije se svakodnevno trudi da takva sećanja ima svako dete u Srbiji.

Nasmejana lica ovih mališana su najbolji pokazatelj da to što radimo, radimo kako treba i motivacija za nas da nastavimo dalje“, rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Foto: Jelena Ivanović i Jovana Rakezić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter