3
Ostali sportovi

FOTO: Twitter screenshot

LOŠA STVAR ZA NAŠ VATERPOLO: Bez srpskih klubova u Ligi šampiona

Objavljeno: 15.09.19 u 14:10

U narednoj sezoni vaterpolo Lige šampiona neće biti srpskih klubova, jer su Šabac i Crvena zvezda ispali u kvalifikacijama.

Prvak Srbije Šabac i vicešampion Crvena zvezda u grupnoj fazi sa po sva tri poraza završili su učešće u daljem toku kvalifikacija za elitno takmičenje.

Zvezda je na bazenu SC ‘Gale Muškatirović’ izgubila sve tri utakmice u grupi, jer je posle poraza od Pajs d’Aiksa (8:13) i splitskog Jadrana (9:14), poražena i od grčkog Vuljagmenija – 3:8. Golove za srpski tim postigli su Martinović, Gusarov i Radović.

Šabac je imao poraze od Strazbura 9:12, Terase 5:12 i na kraju Steaue 13:17. Najbolji u timu Šapca bio je Vučinić sa četiri gola.

0
0

3 Komentara

  1. Kada god je vest o vaterpolu naicicete na komentar kako je neko unistio partizan ej bre, ko vam je kriv za dugove??? KO o cemu, ko vas sada spasava da se ne ugasite? Licemerni grobari kao i uvek…

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve neki jako poznati klubovi, nema sta, bravo Srbijo, unistila si i vaterpolo giganta kako bi ova dva kvazi kluba bila predmet sprdnje u Evropi…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter