0
Odbojka

ZLATNE NAŠE DEVOJKE: Više hiljada građana dočekalo odbojkašice, dogodine ih čekamo iz Tokija (FOTO)

Objavljeno: 09.09.19 u 23:20

Naše zlatne odbojkašice stigle su u Gradsku skupštinu Beograda gde su posle prijema kod gradonačelnika Zorana Radojičića izašle na balkon da pozdrave navijače.

Kiša ni prohladno vreme nisu mogli da spreče veliko slavlje Beograđana sa zlatnim našim devojkama. Više hiljada ljudi dočekalo je svetske i evropske šampionke.

Nakon predstavljanja navijačima su se obratili selektor Zoran Terzić, kapiten Maja Ognjenović, MVP šampionata Tijana Bošković i Stefana Veljković.

– Naći prave reči da vam se zahvalimo je teže nego da igramo protiv Turkinja pred 14.000 ljudi. Hvala vam za veliku podršku i ljubav. Vidimo se sledeće godine istim povodom i na istom mestu – rekla je Ognjenovićeva.

Selektor Zoran Terzić rekao je da je balkon „kriv“ što će mnoge devojke početi da treniraju odbojku.

– Veliki pozdrav Srbiji, RS i Kosovu, celom svetu gde nas prate i vole. Ovaj balkon je san svake devojke koje su ovde, ali i svakoj devojci koje počinju da igraju odbojku. Ne zbog balkona već zbog nas. Svaka devojka koja je počela da prati sport to će uraditi zbog balkona – rekao je Terzić.

Doček je završen pesmom „Pukni zoro“ koju su odbojkašice pevale sa navijačima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter