0
Ostali sportovi

KIK BOKS: Kadeti i juniori jurišaju na medalje na evropskom prvenstvu u Đeru!

Objavljeno: 23.08.19 u 14:30

Srpski reprezentativci učestvovaće na Evropskom prvenstvu u kik boksu za kadete i juniore koje se od subote održava u Đeru u Mađarskoj.

Selekcija naših 27 najboljih kadeta i juniora učestvovaće na ovom Evropskom prvenstvu i boriti sa takmičarima koji dolaze iz 39 zemalja, na kom se očekuje učešće od preko 1500 takmičara širom Evrope.

Ovaj drim tim iz Srbije u disciplinama Kick Light, Low Kick i K1, pripremali su: selektor Božidar Đermanović kao i treneri Srđan Matić, Siniša Vladimirović, Miloš Milutinov, Dejan Pavić, Aleksandar Topić, Nikola Jokić i Milan Cvetković.

Selektor Božidar Đermanović, izjavio je da u ovom sastavu nažalost neće nastupiti devetnaestogodišnja Staša Veić, usled povrede ramena koje je zadobila samo nekoliko dana pred održane pripreme na Kopaoniku. Staša Veić je inače proglašena za WAKO juniorku Sveta 2018. godine i iste je postala Svetska prvakinja u Low Kick disciplini.

Srbiju će na ovom Evropskom prvenstvu predstavljati tri kadeta i 24 juniora koji će se od subote pa sve do prvog septembra boriti za tron u Audi areni u Đeru.

Sastav selekcije čine: Ivan Hlapović, Marko Rađenović, Bogdan Drašković , Danijel Petrović, Jovan Nikolić Luka Đorđević, Vladimir Pavlović, Nemanja Knežić , Nikola Puzavac , Veljko Mićović ,Uroš Šmigić Saša Nikolić, Ognjen Mitrović, Damir Sejdija,Veljko Čović, Aleksa Guša, Miloš Germek, Zorana Nikolić, Nadja Milijančević, Sara Miljković, Tijana Drašković, Elena Zorić, Natalija Savić, Maša Marković, David Stamatović i Strahinja Đilasović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter