2
Domaći fudbal

STRAH PRED OKRŠAJ SA ZVEZDOM: Klub iz Berna ne želi scenario iz Salcburga…

Objavljeno: 14.08.19 u 20:00

Čelnici švajcarskog kluba Jang Bojs uručili su poruku navijačima Crvene zvezde da neće moći kao u Salcburgu da pokore veći deo stadiona.

Poučeni prošlogodišnjom pobedom Crvene zvezde nad Salcburgom, u Kopenhagenu su zabranili prodaju ulaznica navijačima Crvene zvezde za sve sektore van onog namenjenog gostujućim navijačima. Čelnici Jang Bojsa već su najavili nešto slično, jer ne žele da im se dogodi da gosti imaju veću podršku od njihovih fudbalera. 

Poznato je da dosta naših državljana živi u Švajcarskoj i da je moguće popuniti brojna mesta i bez navijača iz Beograda.

Klub iz Berna je na zvaničnom sajtu saopštio sledeće:

„Navijačima Crvene zvezde biće dostupne samo ulaznice za sektor namenjen gostima (B12-B15) i prodavaće se isključivo preko Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Za sve dalje informacije kontaktirajte svoj klub“. 

 

„Pristalice Crvene zvezde koje budu došle u posed ulaznica za neki drugi sektor, ukoliko na vreme ne pošalju zahtev za zamenu, ili barem delimičnu zamenu, te uđu na stadion, iz bezbednosnih razloga biće udaljeni sa tribina bez prava na povraćaj novca ili ulaznice“.

U praksi ovo zvuči dosta loše po pristalice srpskog prvaka, ali svakako da će biti vrlo teško Švajcarcima da iskontrolišu svakoga ko dođe da kupi ulaznicu, pogotovo kada se radi o našim ljudima koji žive u Švajcarskoj. Da ne govorimo koliko bi bilo komplikovano prazniti delove tribina gde bi bilo više hiljada navijača Crvene zvezde. A za tako nešto postoje svi uslovi.

Podsetimo, zvezdaši su u Salcburgu ispunili trećinu stadiona, bilo ih je oko 10.000. Iste veličine je i stadion Jang Bojsa…

 

Autor – Lazar Kuzmanović

 

 

 

0
0

2 Komentara

  1. POZDRAV ‘NOVINARCICIMA’HOT SPORTA. SIRI SE STRAH EVROPOM OD ZVEZDE, BORJAN NAJBOLJI GOLMAN EVROPE, ISTORIJSKA POBEDA PROTIV KOPENHAGENA. E JADNA VAM MAJKA, PA BUDALA VIDI DA ZVEZDA NEMA VEZE, ETO SAD CE DA TRESNU 5-6 MILIONA DA DOVEDU 2-3 STRANCA, TOLIKO SU DOBRO IGRALI OVE 4 EVROPSKE UTAMICE DA IM POD HITNO TREBAJU IGRACI KOJI „ZNAJU LOPTE“VI STE GOSPODO GORE POMENUTI IZGUBILI DOBAR UKUS I LOGIKU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter