0
Auto Moto

FORMULA 1: Albon novi vozač ‘Red Bula’

Objavljeno: 14.08.19 u 16:50

Aleksander Albon biće novi vozač ekipe Red Bula i novi timski kolega Maksa Ferstapena. Tajlandski vozač će već prvog septembra voziti na stazi Spa Frankošamp za veliku nagradu Belgije.  Posle razočaravajućih rezultata Pjera Gaslija u prvom delu sezone, čelnici Red Bula i Kristijan Horner (šef tima) su morali da reaguju. Odlučeno je da će Gasli biti vraćen u Toro Roso, a da će Albon zauzeti njegovo mesto do kraja ove sezone.

-Neverovatno je da sam dobio ovakvu priliku, što su se moji snovi ostvarili. Ne mogu da se dovoljno zahvalim Red Bulu na činjenici da imaju ovoliko poverenje u mene i što su mi omogućili da vozim za njih – naveo je Albon na društvenim mrežama. 

 

-Ovo će svakako biti dubok bazen za mene, ali ja sam već obukao moj novi kupaći i spreman sam za sve izazove. Hvala svima u Toro Rosu posebno Francu Tostu (šef tima) koji mi je pružio priliku da se uopšte nađem u karavanu Formule 1.

 

Autor – Lazar Kuzmanović

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter