0
Ostali sportovi

VELIKO SRCE: Lončarević donirao dresove za najmlađe polaznike!

Objavljeno: 02.08.19 u 09:07

Kragujevčanin Nebojša Lončarevič (49) iako dugi niz godina u inostranstvu,nije zaboravio svoj rodni grad,klub u kome je načinio prve rukometne korake i stekao znanja i veštine koje su mu pomogle u karijeri i životnoj preokupaciji.

Naime,boraveći u Kragujevcu ovih dana,donirao je komplet dresova za najmlađe polaznike rukometne škole Radničkog 1964.

Iako sam skoro 20 godina u inostranstvu i dalje pratim sva sportska,a naročito rukometna dešavanja u mom gradu.Obzirom da su moji vršnjaci,kao i ja uglavnom na nekim rukovodećim i tehničkim mestima u Radničkom,u toku sam sa svim dešavanjima u klubu i kragujevačkom rukometu.Saznavši da u Radničkom egzistira besplatna škola rukometa,želeo sam da dam mali doprinos,poklonivši garnituru dresova za najmlađe polaznike škole,kao podstrek za njihovo dalje bavljenje rukometom – istakao je Nebojša Lončarević.

Lončarević je rukometom počeo da se bavi sa 10 godina u matičnom Radničkom,a u karijeri je igrao za Partizan,Šamot,Priboj,Rudar, a od 2001. godine je igračku karijeru nastavio u Francuskoj.Od 2007. godine se bavi trenerskim poslom,a trenutno je angažovan u klubu „Cournon D“Aubergue“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter