0
Ostali sportovi

NIKOLA PARAUSIC, EMILIJA MATIJEVIC, TARA NIKOLIC, KOZMA STAJIC, LENKA BOROJEVIC, BOGDAN SAVIC, ALEKSA TEOFILOVIC, MIA MARINKOVIC, TARA VESIC, mladi reprezentativci Srbije u skokovima u vodu, na bazenu Tasmajdan. Beograd, 20.07.2019. foto: Nebojsa Parausic Skokovi u vodu, Srbija

MEDITERAN U BEOGRADU: Komen kup u skokovima u vodu ovog vikenda na Tašmajdanu!

Objavljeno: 23.07.19 u 15:08

Za kraj sezone u skokovima u vodu – najbolje. Kup Mediterana, respektabilno takmičenje u LEN kalendaru, održaće se od četvrtka do nedelje (25. do 28. jula 2019) na bazenu Tašmajdan.
Iako su prethodnih godina KOMEN kup održavao u modenskom Bolcanu, najlepšem skakalištu u Evropi, Rijeci, takmičenje u Beogradu biće najmasovnije sa 70 skakača u tri kategorije iz deset zemalja. Još impresivnija je rejting reprezentacija koje će se nadmetati: Italija, Španija, Francuska, Grčka, Hrvatska, Bugarska, Monako. Kvalitetu takmičenja posebno su doprineli gosti, selekcija Rusije i tim iz SAD.

foto: Nebojsa Parausic Skokovi u vodu, Srbija

Jaka konkurencija motiviše Orliće i sigurno će se Emilija Matijević, Tara Nikolić, Nikola Paraušić (mlađi juniori), Lenka Borojević, Kozma Stajić (kadeti), Tara Vesić, Mia Marinković, Bogdan Savić i Aleksa Teofilović (mlađi kadeti) predstaviti u najboljem svetlu.

Takmičenja se održavaju od četvrta do nedelje u terminima od 9 do 12 i 17 do 21 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter