0
Ostali sportovi

‘ZLATNI DELFINI’: Koreja je bila trening za Grčku…

Objavljeno: 17.07.19 u 18:47

Podmlađena reprezentacija Srbije pobedila je ubedljivo domaćina Južnu Koreju 22:2 u 2. kolu grupne faze Svetskog prvenstva.

Bila je to igra ‘ajkule i čoveka’ u bazenu u Gvanđuu, a posle meča naši mladi vaterpolisti su poručili da je ovo bio samo trening pred meč sa Grčkom za prvo mesto u grupi.

– Izašli smo nepovređeni i svi ćemo biti spremni za najvažniji meč sa Grčkom. Oni su kvalitetna ekipa, ozbiljna. Videlo smo kako su u duelu sa Crnom Gorom brzo preokrenuli rezultat. Centri su im odlični. Biće možda i teže nego protiv Crne Gore, ali daćemo sve od sebe – rekao je Radomir Drašović.

Najefikasniji u našem timu bio je centar Nikola Jakšić sa pet pogodaka.

– Mi smo već počeli pripreme sa Grčkom. Ona je najbitnija sada za nas. Ako pobedimo bićemo prvi u grupi. Tek smo krenuli i verujem da ćemo ići jače i jače.

Savi Ranđeloviću je danas bio 26. rođendan.

– O Grčkoj razmišljamo od juče još. Imaju sjajne centre i Funtulisa. Ako damo maksimum mogli bi do pobede i prvog mesta u grupi – istakao je Sava.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter