0
Auto Moto

Nio Rosberg (GER) Mercedes AMG F1 W07 Hybrid. 23.02.2016. Formula One Testing, Day Two, Barcelona, Spain. Tuesday. - www.xpbimages.com, EMail: requests@xpbimages.com - copy of publication required for printed pictures. Every used picture is fee-liable. © Copyright: Batchelor / XPB Images

F1: Mercedesu pol pozicija u Velikoj Britaniji

Objavljeno: 13.07.19 u 17:32

Održan je trenint pred trku Formule 1. u Velikoj nagradi Velike Britanije sa pol pozicije na stazi Silverston startovaće vozač Mercedesa.

Vozač Mercedesa Valteri Botas startovaće sa pol pozicije u trci Formule 1 za Veliku nagradu Velike Britanije koja se u nedelju vozi na stazi Silverston.

Finac je u subotu u kvalifikacijama bio brži za 0.006 sekundi od timskog kolege i vodećeg u generalnom plasmanu Luisa Hamiltona.

Iz drugog reda startovaće Šarl Lekler u Ferariju i Maks Ferstapen u Redu Bulu, dok su peto i šesto mesto u kvalifikacijama zauzeli Pjer Gasli u Red Bulu i Sebastijan Fetel u Ferariju.

 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter