1
Ostali sportovi

FOTO: HOTSPORT

STIGLA ČESTITKA I OD MINISTRA: Udovičić čestitao vaterpolistima na uspehu!

Objavljeno: 23.06.19 u 21:31

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić uputio je čestitku našim vaterpolistima koji su osvojili zlatnu medalju na finalnom turniru Svetske lige Beogradu.

Vaterpolisti Srbije ovim trijumfom obezbedili direktni plasman na Olimpijske igre 2020. u Tokiju

– Sa izuzetnim zadovoljstvom čestitam našim šampionima, „delfinima“, na osvojenoj zlatnoj medalji finalnog turnira Svetske lige u Beogradu i plasmanu na Olimpijske igre 2020. u Tokiju! Ovim trijumfom dokazali smo da je Srbija svetska velesila u vaterpolu, i primeran domaćin najvećih svetskih sportskih manifestacija! Zahvaljujem se što ste i ovoga puta dali svetli primer kako se treba boriti pod zastavom naše zemlje, i demonstrirali najviši nivo timskog duha i fer-pleja. Čestitam i stručnom timu i Vaterpolo savezu Srbije na ovom izuzetnom uspehu, uz posebno zadovoljstvo što smo ostvarili plasman na Olimpijske igre i prikazali vrhunsko sportsko majstorstvo pred našom sjajnom publikom, koja zaslužuje sve počasti! Srećno u Tokiju – navodi se u čestitki ministra Udovičića.

0
0

1 Komentara

  1. Nisam znao da imamo ministra za sport.pa da ga imamo vec odavno bi raspustio fudbalski savez i nebi dozvolio da nas bruka na svakom koraku .oni su postavili trenere koji pre toga nikog nisu trenirali(krstalic,djorovic…)i sada su krivi ti treneri a ne ovi koji su ih postavili.to je leglo mafije koje vidi svaki gradjanin srbije ili se mi ipak zavaravamo da imamo ministra.mozda on samo treba da izlazi na balkon u armani odelu kad nekog pobedimo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter