0
Ostali sportovi

Vaterepolo reprezentacija Srbije nastavila je sa dobrom igrom u trećem kolu grupne faze završnog turnia Svetske lige u Beogradu. Ovom pobedom naši 'delfini' obezbedili su prvo mesto u grupi.

SVETSKA LIGA: Srbija nadigrala Kazahstan! Sa Kanadom u četvrtfinalu

Objavljeno: 20.06.19 u 23:26

Vaterepolo reprezentacija Srbije nastavila je sa dobrom igrom u trećem kolu grupne faze završnog turnia Svetske lige u Beogradu. Ovom pobedom naši ‘delfini’ obezbedili su prvo mesto u grupi.

Srbiju je do trijumfa predvodio Strahinja Rašović sa pet golova, dok je Duško Pijetlović, praćen Stefanom Mitrovićem postigao tri. Kod gostiju je najbolji bio Murat Šakenvov sa tri pogotka.

Naši vaterpolisti maksimalno ozbiljno ušli su u meč i brzo poveli sa 4:0. Tek sredinom druge deonice gosti su upisali prvi pogodak, dok su naši vaterpolisti četiri puta pogađali do tada. Nastavili su domaći u istom tempu i u nastavku meča, a u poslednjoj deonici došlo je do manjeg opuštanja tada su Kazahstanci postigli četiri pogotka.

Srbija će sutra u četvrtfinalu Svetske lige igrati protiv Kanade koja je takmičenje u Grupi A završila na poslednjem, četvrtom mestu. Taj meč igraće se od 21.00.

Ranije danas Hrvatska je sa 11:9 pobedila Australiju, dok je Mađarska sa 13:9 slavila protiv Japana, a Španija je trijumfovala sa 12:5 protiv Kanade.

FOTO: STARSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter