0
Ostali sportovi

MAJSTOR ZA ŠOU: Vaso Bakočević na meč izašao u ludačkoj košulji i – prebio rivala u prvoj rundi! (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.19 u 18:52

Crnogorski MMA borac, jedan od najpopularnijih na ovim prostorima, napravio je novi performans u svojoj borbi u poljskoj Ostrodi.

Bakočević se borio u glavnoj borbi FEN 25 večeri i ostvario je pobedu prekidom već u prvoj rundi, kada je sudija prekinuo meč zbog toga što protivnik Macijej Jevtuško nije mogao da nastavi borbu.

U pauzi između prve i druge runde Jevtuško je obavestio sudiju da je povredio koleno, pa se Bakočeviću piše trijumf tehničkim nokautom.

Ono što se posebno izdvojilo u ovoj borbi jeste ulazak Vasa Bakočevića u dvoranu sa vezanim rukama u ludačkoj košulji, a pored njega su bila dvojica ‘doktora’, koji su ga doveli do ringa.

Posle meča je istakao da je tokom trening kampa imao problema sa šakom, ali da nije želeo da odustane od borbe.

– Ljudi, rekao sam vam da ovaj meč živ ne gubim, nema šanse! A zašto sam radio iz kontra garda ceo meč? Slomljena mi je šaka već tri nedelje, ali niko od mene ne želi ovo više, verujte mi, idemo glavom kroz zid! Volim vas sve i hvala svima koji su uz mene! – napisao je Bakočević na svom Fejsbuk profilu.

(Izvor: youtube / GanqMember)

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter