0
Odbojka

LIGA NACIJA: Podmlađene odbojkašice Srbije ubedljivo poražene od Tajlanđanki

Objavljeno: 11.06.19 u 12:17

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Tajlanda na startu četvrtog vikenda Lige nacija u Tokiju.

Srbija je u znatno podmlađenom sastavu nastupila četvrtog vikenda, bez selektora Zorana Terzića, sa pomoćnikom Kovačevićem na klupi i bez velikog broja igračica iz startne postave, te je Tajland lako stigao do trijumfa u tri seta.

U svakom od setova azijska selekcija je bila bolja u neizvesnim završnicama i na kraju je, ipak, zasluženo slavila sa 3:0 (25:22, 25:23, 25:21).

Srpkinje su napravile čak 27 grešaka, dok su Tajlanđanke ih imale svega 12. Najefikasnija igračica na ovom meču bila je Čaču On sa 14 poena, dok su u taboru Srbije Lazović i Lozo osvojile po 11.

Srbija sutra igra protiv Japana od 12:10h po srednjeevropskom vremenu, a u poslednjem, trećem kolu u četvrtak ujutru od 8:40h će rival biti Brazil.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter