0
Auto Moto

ŠOU NEMCA: Sebastijan Fetel pobesneo posle trke, Hamiltonu stavio ‘broj dva’, a sebi… (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.19 u 09:29

Mnogi smatraju da je izvršena nepravda prema vozaču Ferarija, a i on sam je na originalan način iskazao svoje nezadovoljstvo.

Sebastijan Fetel je bio najbrži u trci Formule jedan za Veliku nagradu Kanade, ali je kažnjen sa pet sekundi zbog greške prilikom izlaska na stazu. To ga je bacilo na poziciju broj dva, a pobedu je, ni kriv ni dužan, odneo branilac titule Luis Hamilton.

Fetel je po završetku trke i objavi da je kažnjen, potpuno pobesneo i to izneo preko radio veze.

– Morate da budete potpuno slepi i mislite da možete da prođete kroz travu i onda da iskontrolišete bolid. Imao sam sreće što nisam udario u zid. Gde je trebalo da vozim. Ovo je nepravda, nije fer – besneo je Fetel preko radio veze, a pokušavao je da ga smiri šef Matija Binoto.

– Neću da se smirim. Imam pravo da budem ljut. Ne zanima me šta ljudi pričaju.

Posebno zanimljiv bio je gest po završetku trke kada se, tradicionalno, tri bolida ‘parkiraju’ jedan do drugog. Fetel svoje vozilo nije želeo da parkira, a Hamiltonu je dodelio tablu sa brojem dva, dok je na svoje ‘prazno mesto’ postavio ‘jedinicu’.

Hamilton je na pobedničkom postolju pokušao da ga odobrovolji tako što ga je pozvao na postolje pobednika, što je potez vredan poštovanja, ali to nije pomoglo previše Nemcu da se oraspoloži.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter