0
Auto Moto

FOTO: YouTube

SRAMOTA KOJA JE PODELILA SVET: Buntovnički akt Sebastijana Fetela protiv obesmišljavanja F1 (VIDEO)

Objavljeno: 09.06.19 u 23:38

Formula 1 ne pamti ovoliku dramu u jednoj trci. Javnost i ljubitelji najbržeg cirkusa opravdano su besni.

Sebastijan Fetel je kroz cilj prošao kao prvoplasirani, sa sekundom prednosti u odnosu na drugoplasiranog Luisa Hamiltona ali je zbog kazne od pet sekundi izrečene Fetelu pobeda pripala Britancu.

Nakon trke Nemac je na originalan način izrazio bunt i nezadovoljstvo odlukom Bezbedonosno komisije da ga kazni i na taj način reši trku. Po završetku trke on se parkirao na početku pitlejna i odlučio je da ne odveze bolid do park fermea, a u prvom trenutku nije želeo da se pridruži Hamiltonu i trećeplasiranom Lekleru na podijumu.

Otišao je pravo u prostorije svog tima, a tek potom je došao do ulaska na pobedničko postolje ali je prethodno zamenio obeležja za pozicije i ispred bolida vozača Mercedesa stavio broj dva, a na prazno mesto, koje je rezervisano za pobednika stavio jedinicu.

Tviter zajednica nije štedela Formulu 1 zbog ovog skandala i javno su ljubitelji formule i navijači Ferarija iskazali podršku Fetelu.

Pogledajte fenomenalan buntovnički akt oštećenog Fetela ispod

Fetel i Hamilton na kraju su ‘podelili’ podijum za prvoplasiranog

Navijači su jasno stavili do znanja šta misle

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter