0
Boks

ENTONI DŽOŠUA: Nisam imao napad panike

Objavljeno: 05.06.19 u 16:42

Britanski bokser Entoni Džošua rekao je danas da nema izgovor za iznenađujući poraz od Endija Ruiza, posle kojeg je izgubio titule svetskog šampiona teške kategorije u IBF, WBO i WBA verziji.

Džošua je u subotu uveče u Njujorku izgubio prvi put u profesionalnoj karijeri, nakon što ga je Ruiz nokautirao u sedmoj rundi. On je rekao da nije imao nikakvih problema.

– Nisam imao napad panike. Moram da prihvatim ovaj poraz kao muškarac. Nikoga ne krivim. Moj plan borbe nije išao po planu. Moram da se prilagodim, analiziram, da dam sve od sebe da to ispravim i da dobro obavim posao u revanšu – naveo je Džošua na društvenim mrežama.

Njegov promoter Edi Hern rekao je u utorak da će revanš biti održan u novembru ili decembru, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Ruiz je četiri puta slao Džošuu na pod, a pre početka sedme runde, Džošua je gledao zbunjeno prema svom timu i pitao trenera Roba Mekrekena: ‘Zašto se ovako osećam?’.

Olimpijski šampion iz Londona 2012. godine išao je na preglede zbog sumnji na potres mozga.

– Bilo je mnogo optužbi i briga oko toga šta nije u redu sa mnom. Želim da kažem ja sam vojnik i moram da prihvatim uspone i padove, a u subotu sam prihvatio poraz. Čestitam Endiju Ruizu. Ima šest meseci da bude šampion, pošto mora da brani šampionske pojaseve. Ne bi mi smetalo da se revanš održi u Njujorku ili u Engleskoj – naveo je Džošua.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter