0
Boks

PREGAZIO GA KAO ‘BRZI VOZ’: Džošua dobio strašne batine od debeljuce, imamo novog šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 02.06.19 u 09:15

Endi Ruiz iz Meksika novi je bokserski svetski šampion u teškoj kategoriji.

Endi Ruiz junior šokirao je planetu i ljubitelje plemenite veštine velikom pobedom u Njujorku nad Entonijem Džošuom, do sada suverenim vladarem teške kategorije.

Meksikanac je slavio tehničkim nokautom u sedmoj rundi, iako mu nisu davane šanse protiv aktuelnog prvaka koji nije imao nijedan poraz do sada (sada je na 22-1).

Ruiz sada ima skor 33-1 i pojase u WBA, IBO, IBF i WBF verziji. U ovaj meč ušao je kao zamena za Džarela Milera i potpuno je iznenadio, pre svega jer deluje fizički nespremniji od ‘zategnutog’ Džošue.

Ipak, slao je Britanca četiri puta na pod. Ali je prvi tamo završio Ruiz u trećoj rundi i tada se mislilo da je to početak kraja. Ipak, uzvratio je odmah u istoj rundi.

Videli smo i par izletanja iz ringa, očekivano dosta nervoze, a sedma runda je donela rasplet. Meksički bokser je tri puta rušio Džošuu, a nakon toga je sudija prekinuo meč jer Britanac nije više znao šta ga je snašl i nije bio u stanju da nastavi da se bori.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter