0
Ostali sportovi

FOTO: PRINTSCREEN

AMERIKANAC SLAVIO U STOKHOLMU: Darko Stošić poražen sudijskom odlukom

Objavljeno: 01.06.19 u 17:59

Srpski borac doživeo je poraz u svom drugom UFC nastupu.

Od njega je posle tri runde i 15 minuta borbe u dvorani u Stokholmu bio bolji Devin Klark.

Sudijskom odlukom dve od tri runde pripale su tridestogodišnjem Amerikancu, koji je tako došao do svoje desete pobede u karijeri i to posle poraza u prošlom meču od Aleksandra Rakića. Kada je o samoj borbi reč, i jedan i drugi ušli su veoma oprezno i čekalo se ko će prvi krenuti napred, a Amerikanac je uspeo iskustvom da na kraju slavi.

Prva runda pripala je Klarku i pored toga što je Stošić imao nekoliko dobrih napada, dok je u drugoj srpski borac pokazao sav talenat. Držao je pritisak momak iz Laćarka, a bacanje koje je izveo u ovom delu borbe podiglo je publiku u Stokholmu na noge. Što se treće runde tiče, Klark se odlučio za držanje distance i bokserske udarce. Na taj način skupljao je bodove, a Stošić je u finišu pokušao da popravi stvar, što mu ovom prilikom nije pošlo za rukom. Na kraju sva tri arbitra presudila su 29:28 u korist Klarka.

Od 15 mečeva, koliko je Stošić radio, ovo mu je tek drugi poraz u karijeri. Ostaće žal zbog današnjeg poraza, jer se stiče utisak da je nedostajalo malo kondicije, te bi ishod mogao biti drugačiji. Ovaj meč za Srbina došao je posle oporavka od povred grudnog mišića, zbog koje je mogao da propusti priredbu u Pragu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter