0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Četiri utakmice iz izuzetno skromne ponude

Objavljeno: 31.05.19 u 11:59

Poslednjeg dana maja pred vikend ponuda je minimalna sa mečevima baraža i takmičenjima koji se igraju preko leta, tako da mnogi timovi imaju privilegiju da se na njih kladimo.

BRONDBI – RANDERS 1 (1.80)

Imaju iza sebe lošu sezonu i ‘spas’ će potražiti u baražu za izlazak u Evropu i prednost je na strani ekipe iz Kopenhagena od koje se očekuje da ostvari pobedu.

ROPS – HELSINKI 2 (1.80)

Dugo se šampion mučio da uhvati pravi ritam, a posle uspeha kod kuće uspon forme žele da potvrde na gostovanju, gde po tradiciji igraju dobo i poslednjih godina upisuju uspehe.

PANDORF – MANSDORF 2 (1.80)

Došli smo čak do trećeg ranga Austrije u kojem se takmiče i neki prvoligaši kao domacin, koji neće u viši rang i nema neke aspiracije kao gosti koji su pikirali tri boda.

SKIVE – ARHUS 1 (1.50)

Baraž je često neizvestan mada ovog puta domaćin je u velikoj prednosti u odnosu na rivala koji je u ‘krizi’ mada bi trebalo da budu oprezni i efikasni u cilju trijumfa.

Ukupna kvota na tiketu je 8.74.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter