0
Odbojka

TRAGEDIJA KOD RUME: Odbojkaški trener poginuo na motoru! (FOTO)

Objavljeno: 25.05.19 u 22:41

Bivši trener odbojkašica Spartaka iz Subotice i selektor ženske reprezentacije Hrvatske, Miroslav Aksentijević, poginuo je u saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi kod Rume.

Na Aksentijevića je kod kućica na naplatnoj rampi naleteo automobil koji ga je udario tolikom silinom da nije uspeo da se izvuče i preživi, iako je prebačen u bolnicu.

– Uh, neverovatna vest, baš smo svi šokirani. Da, znam neke detalje oko ove tragedije, javio mi ih je menadžer Bojan Šimurina – rekao je dubokim glasom predsednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Ante Baković, pa nastavio:

– Miroslav je nastradao dok je bio na motoru, na naplatnim kućicama kod Rume na njega je naleteo automobil. Ubrzo je prebačen u bolnicu u Šabac, ali nažalost nije uspeo da se izvuče. Ovo je velika, strašna tragedija za sve nas, reč je o velikom stručnjaku koji je u par navrata ostavio veliki trag u hrvatskoj odbojci.

Aksentijević je hrvatsku reprezentaciju vodio na Evropskom prvenstvu 2009. godine u Poljskoj i godinu dana kasnije na Svetskom u Japanu.

Najveći uspeh je ostvario sa odbojkašima Varaždina sa kojiam je bio šampion. Od 2004. godine je imao i hrvatski pasoš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter