U Prokuplju je u toku završni turnir Pojedinačnog prvenstva Srbije u boksu, u okviru kog su održane polufinalne borbe.

U hali “Dr Zoran Đinđić” u konkurenciji dama u finalu kategorije do 54 kilograma boksovaće Dragana Golić iz Kikinde i Snežana Šiljović iz Omladinca (Beograd), dok su Ksenija Medić iz novosadskog F89 i Aleksandra Rapajić iz Petrovgrada (Zrenjanin) obezbedile borbu za najbolju u kategoriji do 64 kilograma.


Kada su muškarci u pitanju, za laureat najboljeg u konkurenciji do 56 kilograma boriće se Dušan Janjić iz Goše i Veljko Gligorić iz Spartaka, borba za najboljeg u kategoriji do 60 kilograma donosi nam “gradski derbi”  između Miloša Jankovića iz Smederevca i Nemanje Gavrilovića iz Despota.

Nenad Jovanović i Aleksandar Konovalov boksovaće za šampiona kategorije do 64 kilograma, Damjan Grmuša i Velibor Pucar u kategoriji do 69, dok će se Milosav Savić i Dejan Dašić borili za naslov šampiona u kategoriji do 75 kilograma.

U rangu teškaša Saša Milovac i Sandro Poletan ukrstiće rukavice u kategoriji do 81 kilograma, dok će se za najboljeg u najtežoj kategoriji, do 91 kilograma, boriti Slobodan Jovanovski i Tadija Nikolovski.

FOTO: Boks savez Srbije