0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

UŽASNE VESTI: Sandro Sukno se povlači zbog problema sa srcem

Objavljeno: 19.05.19 u 23:41

Hrvatski vaterpolista je morao da okonča karijeru zbog zdravstvenih problema.

Vaterpolista Juga je na preporuku lekara rešio da prestane da se profesionalno bavi vaterpolom.

Sandro Sukno je u saopštenju za javnost obavestio da se zbog srčanih problema povlači, u 28. godini. Mada je osvojio većinu stvari koje je mogao u vaterpolu, imao je Sukno pred sobom blistavu karijeru.

– Poštovani prijatelji sporta, kolege saigrači, treneri, vaterpolo zvaničnici, a nadasve navijači, osećam da mi je dužnost da ovim putem obavestim javnost kako sam morao doneti nimalo jednostavnu odluku. Odlučio sam iz zdravstvenih razloga da okončam aktivnu igračku karijeru. Naime, nakon operacije na srcu u SAD početkom prošle godine koja je zaista uspešno otklonila sve moje tadašnje tegobe, te oporavka koji je potrajao godinu dana, u kontaktu s nekolicinom najeminentnijih stručnjaka, lekara iz Hrvatske i inostranstva, a nakon temeljnih pregleda i rezultata kontrolnih pregleda, pokazalo se da moje ukupno zdravstveno stanje nije optimalno za nastavak bavljenja vrhunskim sportom i da ne postoji stopostotno garancija zdravstvene sigurnosti, napisao je Sukno u saopštenju za javnost.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter