0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Sigurice za miran kraj nedelje

Objavljeno: 19.05.19 u 11:10

Nismo juče uspeli da budemo uspešni i tome je kumovao (ne)očekivani kiks Đenove u borbi za opstanak, a sledi novi pokušaj i na potezu su favoriti.

REAL – BETIS 1 (1.50)

Posle razočaravajuće sezone bez trofeja sem klupske svetske titule ‘Kraljevi’ imaju priliku da se pobedom oproste od navijača i uliju im dodatnu snagu da će se vratiti na pravi kolosek od avgusta.

RAD – ZEMUN X PRVO POL (2.00)‚

Domaćinu je dovoljan i bod da naredne sezone bude član elitnog ranga, a komšije onda zavise od druge utakmice tako da se neće baš mnogo reskirati u prvom delu.

DINAMO (D) – PADERBORN 2 (1.50)

Došli su nadomak cilja i velike prilike da se vrate u Bundes ligu neće hteti da je prokockaju gosti koji igraju odlično drugi deo sezone i ostaje samo da overe unapred upisanu pobedu.

DEBRECIN – PAKŠI 1 (1.60)

Pobeda domaćinu donosi plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope i povratak na scenu posle nekoliko godina i tako se očekuje pun pogodak z dobru sezonu crveno-belih.

Ukupna kvota na tiketu je 7.20.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter