0
Ostali sportovi

FOTO: PRINTSCREEN

KRAJ SEZONE ZA ZABORAV: Crveno-beli bez pobede završili takmičenje u Ligi šampiona

Objavljeno: 15.05.19 u 22:53

Vaterpolisti Crvene zvezde deklasirani su u poslednjem meču.

Nastup u Ligi šampiona beogradski klub završio je porazom od Pro Reka rezultatom 21:6 (5:1, 3:3, 7:2, 6:0).

Crveno-beli su takmičenje u ovosezonskom izdaju završili gostovanjem italijanskom Pro Reku. Nisu bili dostojan rival puleni Ratka Rudića danas, a domaća ekipa je rutinski stigla do nove pobede. Tokom prve četvrtine italijanski tim stigao je do 5:0, posle čega je bilo skoro izvezno šta će se u kasnije delu utakmice desiti. Tokom druge četvrtine crveno-beli su prikazali nešto bolju igru (3:3), da bi u trećoj (7:2) i četvrtoj (6:0) bili potpuno deklasirani.

Sa pet postignutih golova Henri Kejs je bio najefikasniji igrač na ovoj utakmici, dok je jedan manje postigao crnogorski reprezentativac Aleksandar Ivović. Srpski reprezentativci Dušan Mandić i Filip Filipović po tri puta su zatresli mrežu. U sastavu Crvene zvezde je Miloš Maksimović postigao tri gola, Šulc dva, a Luka Perković jedan.

Ekipa Pro Reka plasirala se na finalni turnir koji se igra u Solnoku, a tamo će im rival biti istoimena ekipe. Pored njih Jug će igrati protiv Ferencvaroša, Barseleoneta će za rivala imati Sport Menadžment, a Olimpijakos Brešu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter