0
Evropske lige

Sport Fudbal Soccer Football Partizan Crvena Zvezda Red Star Beograd Srbija Belgrade Serbia Derbi Stevan Jovetic 29.9.2007. photo: Pedja MIlosavljevic

VELIKI UDARAC ZA CRNU GORU: Nekadašnji fudbaler Partizana van terena do 2020. godine!

Objavljeno: 05.05.19 u 16:28

Nakon ozbiljne povrede u dresu Monaka teren je napustio u štakama, a nekoliko nedelja kasnije izvesno je da se fudbalu neće skoro vratiti.

Fudbaler Monaka i crnogorske reprezentacije Stevan Jovetić operisao je ligamente kolena javljaju mediji iz Crne Gore. Nekadašnji napadač crno-belih pauziraće do 2020. godine i izvesno je da će propustiti mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine i veliki deo sezone u Monaku.

Podsetimo, na utakmici Monaka i Remsa Jovetić se povredio i teren napustio na štakama, to mu je bio prvi meč kao starteru još od oktobra. Njegovu reprezentaciju očekuju u junu dueli sa tzv. Kosovom i Češkom, a Crna Gora kvalifikacije završava u novembru protiv Engleske. Ljubiša Tumbaković će morati da potraži neko drugo rešenje u napadu za te mečeve.

Video: Youtube – L’ÉQUIPE

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter