0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Pratimo formu i nadamo se goleadi u Torinu

Objavljeno: 03.05.19 u 10:19

Mic po mic i juče smo pogodili tri meca pošto je megdan u Strazburu pomeren za večeras tako da se ne računa u zbir, a pokušaćemo treći petak u nizu da skockamo dobitan tiket.

MAJNC – LAJPCIG 2 (1.70)

Jedno od pravila je da treba ispoštovati ekipe koje se nalaze u naletu, a gosti imaju sjajan niz sa kojim žele da nastave i pokušaju da se izbore za plasman u Ligu šampiona.

JUVENTUS – TORINO GG (1.70)

Poslastica u finišu sezone je gradski derbi u kojem je šampion bez rezultatskih ambicija i verovatno će sansu dobiti budući asovi, tako da je gol na obe strane realna opcija.

SEVILJA – LEGANJES 1 (1.50)

Ekipa iz Andaluzije se vratila na pobednicki kolosek i zgazili su Rajo Valjekano i došli u situaciju da se izbore za nastup u evropskoj eliti i potrebna su im nova tri boda.

GENK – ANTVERPEN 1 (1.50)

Izgleda da je došao trenutak da titula promeni vlasnika u Belgiji i najveće šanse ima domaćin, a potrebno je da savladaju neugodnog rivala, koji igra dobro na strani.

Ukupna kvota na tiketu je 6.50.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter