0
Atletika

PO RECEPTU GORANA OBRADOVIĆA: Strahinja Jovančević se priprema na Kipru

Objavljeno: 29.04.19 u 11:24

Treći daljaš Evrope, Strahinja Jovančević zajedno sa svojim trenerom Miloradom Jovančevićem nalazi se na dvonedeljnim pripremama na Kipru u Limasolu.

– Evo već smo završili prvu, težu nedelju što se tiče obima treninga. Zanimljivo je da smo prve nedelje bili u hotelu koji je izolovan od ‘sveta’ tako da mi je to zaista prijalo jer sam bio u nekoj vrsti karantina. Sada nam predstoje još test-treninzi, a pošto smo sada u hotelu bliže gradu koji je stvarno super, osećam se relaksirano i spremno za neke nove lične rekorde na treningu. Stadion je prelep, a vremenski uslovi nas služe. Ovo mesto smo izabrali na preporuku tima Gorana Obradovića i evropskog šampiona u preponama Milana Trajkovića, rekao je Strahinja.

Podsetimo, da je on ove sezone ostvario ogroman uspeh, kada je na dvoranskom prvenstvu Evrope u Glazgovu skočio 8.03 metara i osvojio bronzanu medalju.

Strahinja će sezonu iz kraćeg zaleta otvoriti već 25. maja u Finskoj, kada će nastupati za svoj klub AKCZ na evropskom kupu klubova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter