0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Na današnji dan nema rizika, igramo na dobitak

Objavljeno: 28.04.19 u 12:00

Na Veliki petak bili smo uspešni, a danas sledi ispit na Vaskrs i očekujemo da ćemo skockati dobitan tiket. Nismo hteli mnogo da rizikujemo i odlučili smo se na sigurice.

LESTER – ARSENAL X2 (1.50)

Dva kola za redom „tobdžije“ su ostale bez municije i ostvarili su poraze koji mogu da budu kobni za plasman u Ligu šampiona i treba im barem bod da ostanu u trci.

LIL – NIM 1 (1.50)

Domaćin hoće da bude odmah iza PSŽ i za to je potrebno da pobede na svom terenu autsajdera i spremni su da ukrase uspešnu sezonu u finišu i kao nagradu imaju plasman u Ligu šampiona.

HOFENHAJM – VOLFSBURG 1 (1.50)

Serija pobeda donosi sigurnost, a domaćin igra odlično u poslednjih mesec dana i sjajan niz pokušaće da nastave pred svojim simpatizerima i cementiraju mesto za Evropi.

VILJAREAL – UESKA 1 (1.70)

Još jedna pobeda i „žuta podmornica“ uploviće u mirnu luku i izboriti opstanak, a prava prilika je da savladaju „fenjeraša“ mada moraju da budu oprezni.

Ukupna kvota na tiketu je 5.73.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter