0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Golovi i dvojka na Lion protiv Bordoa

Objavljeno: 26.04.19 u 11:00

Pred prošli vikend petak je bio berićetan, a poslednjih nekoliko dana falio je samo završni korak i danas na veliki praznik pokušaćemo da ostvarimo pun pogodak.

LIVERPUL – HADERSFILD 2 + PRVO POL (1.80)

Domaćin ima lagani zadatak kao zagrevanje pred gostovanje u Barseloni tako da će pokušati da u laganom ritmu već u prvom poluvremenu sa dva gola da slome otpor rivala koji se seli u niži rang.

BORDO – LION 2 (1.70)

Kada je u pitanju forma i ambicije u finišu sezone gosti imaju imperativ pobede u gradu vina, a jasno je da žele po svaku cenu da i naredne sezone budu ućesnici Lige šampiona.

AUGZBURG – LEVERKUZEN GG (1.70)

Borba za opstanak često donosi probleme i ekipe su pod pritiskom, a nema dileme da su „farmaceuti“ favoriti mada domaćin zna da iznenadi i igra će biti otvorena sa obe strane protkana golovima.

ANTVERPEN – STANDARD GG (1.70)

U plej-ofu Belgije najbolju formu je pokazao domaćin uzevši skalp favoritima i dobru poziciju hoće da potvrde u još jednom okršaju sa golovima.

Ukupna kvota na tiketu je 8.84.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter