1
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Danas igramo očekujemo goleadu

Objavljeno: 22.04.19 u 11:15

Kiks Arsenala je kumovao padu tiketa, jer su ‘topdžije’ su razočarale pred svojim navijačima. Za danas smo se odlučili da igramo na golove, te očekujemo da će napadači biti na visini zadataka.

ČELSI – BORMUT 3+ (1.60)

Posle prolaza u polufinale Liga Evrope domaćin juri mesto da se sldeće sezone nađe u elitnom takmičenju, pa pored pobede nad gostima pogoci bi trebalo da budu u prvom planu.

VOLFSBURG – AJNTRAHT GG (1.70)

Oba tima igraju otvoreno i na gol više tako da navijači u najavi očekuju spektakl i golove na obe strane, a pogotovo što timovi nemaju rezultatski imperativ.

NAPOLI – ATALANTA 3+ (1.60)

Gosti iza sebe imaju veoma uspešnu sezonu i žele da je u finišu krunišu pokušajem da budu u samom vrhu, a rival je odavno drugi tako da treba da bude intresantan megdan uz golove.

NORDSJELAND – KOPENHAGEN 2 (2.00)

Pokušavaju gosti da umaknu pratiocima i domognu se novog pehara namenjenom šampionu i imaju zadatak da ostvare novu pobedu na strani i nalaze se u usponu forme.

Ukupna kvota na tiketu je 8.70.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter