1
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ na Barselonu i Juventus

Objavljeno: 16.04.19 u 10:12

Vraćamo se na evropski kolosek, pošto sledi rasplet za polufinale Lige šampiona, a domaćini imaju ulogu favorita tako da će biti veoma intresantno kao i na nekim mečevima u borbi za bodove.

BARSELONA – MANČESTER JUNAJTED 1 (1.50)

Pobeda iz Engleske donosi potreban mir domaćinu da ne mora da juri minus, ali Barsa neće odustati od svoje igre i pokusaće da ponovo pobede rivala i ispune plan.

JUVENTUS – AJAKS 1 (1.70)

Iskustvo je na strani Italijani koji znaju da igraju velike mečeve, a mladi tim „kopljanika“ se neće lako predati i sledi velika borba u Torinu mada se očekuje pobeda crno-belih.

BRAJTON – KARDIF GG (1.70)

Dva tima se u odloženom meču bore za „život“ i ostanak u ‘eliti’, a nalaze se u lošoj formi što su pokazali na delu za vikend tako da po gol na obe strane realan izbor.

SJK – HELSINKI 2 (1.80)

Obe ekipe su dobro startovale u novoj sezoni, ali gosti hoće da nastave dominaciju sa titulama i pokušaće da jednog od rivala savladaju na njihovom terenu.

Ukupna kvota na tiketu je 7.80.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter