0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Četiri keca – Liverpul, Levadijakos, Metalac i Torino

Objavljeno: 14.04.19 u 10:24

Kiks Radnika kod kuće koji je (ne)očekivan jedini je promašaj na jučerašnjem tiketu, a danas sledi novi u kojem smo prednost dali domaćim ekipama u pokušaju da ostvare pobede.

LIVERPUL – ČELSI 1 (1.60)

Oba kluba su posle obaveza u Evropi sela na domaći kolosek i domaćin je pod opterećenjem da nema pravo na kiks u trci za titulu, te će juriti pobedu po svaku cenu.

LEVADIJAKOS – PANIONIOS 1 (2.00)

Nema popravnog i domaćin juri poslednji voz u pokušaju da opstane u eliti i sa samo tri boda protiv Atinjana, šanse su im uvećane u preostala dva kola trke se spasu ispadanja u niži rang.

METALAC – SINĐELIĆ 1 (1.40)

U Gornjem Milanovcu se nadaju da kroz baraž mogu da se ponovo domognu elite i zato imaju ulogu favorita protiv Beograđana, koji su posle plasmana u plej-of rasterećeni rezultatskog pritiska.

TORINO – KALJARI 1 (1.80)

Gosti su uglavnom rešili brige oko opstanka i dolaze na gostovanje sa jasnim planom da dođu bar do boda, ali „bikovi“ imaju dobru seriju i pobeda im povećava šanse da igraju od leta u Evropi.

Ukupna kvota na tiketu je 8.06.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter