Jedna od najvećih nada domaćeg borilačkog sporta i vrhunski talenat Dragan Cimeša- prvak Srbije u boksu i kikboksu, sa impresivnim skorom od 20 pobeda, bez poraza, uspeo je da osvoji i prestižni IPCC (International Professional Combat Council) pojas profesionalnog prvaka Evrope u kikboksu.

Nakon ovog velikog uspeha stigla je i nagrada, mladi šampion potpisao je ekskluzivni MMA ugovor sa Serbian Battle Championship organizacijom.


Cimeša je najveći potencijal trenera Miše Bačulova i Ronin-Carnage Global team Serbia, neko je sa kim SBC ima ozbiljne planove i njegov cilj je sam svetski vrh. Borac koji poseduje ovakve kvalitete materijal je za najveće svetske manifestacije poput UFC-a i Bellatora, a kako je već nebrojeno puta potvrđeno, najbolja domaća i regionalna MMA organizacija SBC, najkraći je i najdirektniji put ka svetskoj MMA eliti. Velika nam je čast da borac ovakvog kalibra i budućnost srpskog sporta put ka vrhu želi da gradi baš u SBC heksagonu“ – istakao je prvi čovek SBC-a Bojan Mihajlović.

Dragan, kao i svi ljubitelji MMA sporta u Srbiji i svetu, imaće priliku da 04. maja 2019. u Odžacima uživaju u istorijskom MMA spektaklu najviše svetske klase – SBC 21 – Revenge!