0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Okrećemo se domaćim šampionatima – goleada u Bundseligi, malo uzbuđenja u Subotici…

Objavljeno: 12.04.19 u 10:45

Samo je gol Napolija protiv Arsenala ‘oborio jučerašnji tiket, ali možemo reći da su bili dobri tako da nastavljamo trku selidbom na domaće terene i pred nama je uvod u pakleni vikend utakmica sirom Evrope.

NANT – LION 2 (1.70)

Posle blamaže na domaćem terenu i senzacionalnog poraza ekipa Liona će po svaku cenu pokušati da izbriše ‘mrlju’ i sa tri boda se domogne mesta koje vodi u Ligu šampiona.

NIRNBERG – ŠALKE GG (1.70)

U Nemačkoj su golovi na obe strane zaštitni znak mečeva tako da i u uvodnom megdanu u borbi za opstanak može da se očekuje da napadaci budu na visini zadataka.

SPARTAK – RAD 0-2 GOLA (1.60)

Pre samo pet dana dva tima su odugrala veoma zanimljiv meč i domaćin je slavio minimalcem tako da ni danas se nešto neće spektakularno promeniti i moguć je mali broj pogodaka.

GVANGŽU RF – ŠANGAJ S. 1 (2.00)

Nije start bio bajan za domaćina i Dragana Stojkovića tako da danas ekipa ima imperativ pobede, a i priliku da se upiše prvi trijumf, što može da se očekuje zbog kvaliteta ekipe.

Ukupna kvota na tiketu je 9.24.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter