0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Sve karte bacamo na Ligu Evrope, četiri predloga su pred vama

Objavljeno: 11.04.19 u 11:27

Selimo se na talon Lige Evrope, gde večeras slede prvi mečevi četvrtfinala, veoma zanimljivi i odlučili smo se uglavnom za golove jer očekujemo da strelci budu na visini zadataka.

ARSENAL – NAPOLI 3+ (1.70)

Sudar dve ekipe koje igraju totalni fudbal bez mnogo kalkulacija, a čini se da su Italijani u boljoj poziciji pošto revanš igraju kod kuće i pogoci bi trebalo da budu zaštitni znak spektakla u Londonu.

BENFIKA – AJNTRAHT GG (1.70)

Pun stadion je uvek motiv za timove, a Nemci imaju sezonu iz snova koju žele da produže i po gol na obe strane je dobra opcija, mada sve zavisi kako se otvore karte.

SLAVIJA PRAG – ČELSI 2 (1.70)

Engleski gigant je angažovao sve raspoložive snage za gostovanje u Pragu sa ciljem da pokušaju da pobede domaćina, koji je najprijatnije iznenađenje uz Ajaks ove sezone u Evropi.

VILJAREAL – VALENSIJA 1X (1.50)

Komšijski sudar biće žestok i veoma intresantan pošto se domaćin u Španiji bori za ‘goli život’, a na drugom koloseku briljira i pokušaće da pred svojim navijačima dođe makar do remija.

Ukupna kvota na tiketu je 7.36.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter